Vraag een demo aan van de legal voting tool Neem contact op

Digitaal stemmen voor een vergadering van de Gemeenteraad

Stemmen over verschillende onderwerpen tijdens een vergadering kan enorm tijdrovend zijn. Door het handen tellen om te zetten in digitaal stemmen, kan er veel tijd worden bespaard en is er daardoor tijd voor meer onderwerpen in één vergadering. Al meer dan 10 jaar ondersteunen wij verschillende politieke partijen als de VVD, Groen Links en de Christenunie en corporates als PWC om een ALV efficiënt en veilig te laten verlopen. Kies dus tijdens je volgende vergadering voor digitaal stemmen met Legal Voting en bespaar tijd, zonder in te leveren op veiligheid of controle.
Legal Voting verzorgt het digitaal stemmen voor uiteenlopende partijen

Efficiënt..

Met Legal Voting worden stemmingen eenvoudig geopend, gesloten en is de uitslag onmiddelijk beschikbaar om te tonen op het scherm. Iedere stemgerechtigde pakt zijn of haar telefoon en wanneer de stemming wordt geopend, kan er worden gestemd. Wanneer de stemming wordt gesloten, kan de uitslag worden getoond met precieze aantallen of percentages om zo inzichtelijk te kunnen zien hoeveel er voor en tegen is gestemd.

..én veilig

Bij het digitaal stemmen tijdens een ALV mag efficiëntie niet ten koste gaan van digitale veiligheid. Het is van het grootste belang dat deze veiligheid gegarandeerd kan worden. Daarom maken wij gebruik van Secure Login. Met Secure Login ontvangt elke stemgerechtigde een unieke persoonlijke inlogcode om toegang te krijgen tot de digitale stemomgeving van Legal Voting. Deze code wordt voor elke vergadering opnieuw gegenereerd en per e-mail verstuurd. Met deze code kan slechts één keer worden ingelogd en elke daaropvolgende poging om in te loggen zal ongeldig zijn.

Vertrouw op de ervaring en expertise van Legal Voting

Bekijk onze cases

Meer weten over Legal Voting

Met meer dan tien jaar ervaring ondersteunen we politieke partijen, grote bedrijven, verenigingen en alle andere coöperaties met het zorgvuldig en transparant organiseren van hun stemmingen. Neem contact met ons op om te kijken of we ook jou kunnen helpen! Contact