Vraag een demo aan van de legal voting tool Neem contact op

Maak kennis met Legal Voting

Extra data-beveiliging, stemgewichten en het live-machtigen van leden zorgt ervoor dat we het stemproces efficiënter en transparanter maken. Met onze legal voting software is het allemaal mogelijk! Neem contact op

SECURE LOGIN VOOR STEMMEN

Voor aanvang van de eerste vergadering, waarbij Legal Voting wordt toegepast, ontvangt iedere stemgerechtigde een e-mail met hierin een unieke en persoonlijke inlogcode. Deze code kan voor iedere vergadering gelijk blijven of of er kan per vergadering een nieuwe unieke code gegenereerd worden. Per unieke code kan er één stem per motie of stemming worden uitgebracht.

STEMGEWICHT

In de Legal Voting tool is het mogelijk om per stemgerechtigde een ander stemgewicht toe te kennen. Wij zorgen ervoor dat het juiste gewicht wordt gekoppeld aan het persoonlijke account waarmee digitaal gestemd kan worden.

MACHTIGINGEN

Mochten stemgerechtigden verhinderd zijn, kunnen ze andere leden binnen de vergadering machtigen om namens hen een stem uit te brengen. Wanneer dit van te voren bekend is, kunnen de machtigingen al aan het juiste account toegekend worden. Dit kan tot uiterlijk 2 uur voor aanvang van de vergadering doorgegeven worden. Kleine last-minute wijzigingen zijn in overleg mogelijk.

Blokstemmingen

Wil je in één keer, meerdere stemmingen voorleggen aan de kiesgerechtigden? Dan gebruik je de blokstemmingen. Kiesgerechtigden kunnen vervolgens het hele blok in één keer accorderen of verwerpen, of geven per amandement of motie aan of ze het er wel of niet mee eens zijn. Bekijk voorbeelden

Verzenden stempassen

Voorafgaand aan de vergadering ontvangen alle deelnemers een unieke e-mail met daarin een token waarmee ze de vergadering digitaal kunnen bijwonen. Op deze manier garanderen we dat alleen stemgerechtigde deelnemers aanwezig zijn. Die kunnen via mobiel digitaal stemmen op de moties. Bekijk voorbeelden

Waardevolle services

Registratie vooraf

Geef je leden de kans om voor af aan te geven over ze aanwezig zijn via een online registratieformulier

optimale flow

Onze experts werken al ruim 10 jaar samen met allerlei vergadering. Laat ze meedenken over de opzet van jouw vergadering.

Live support

Vanzelfsprekend leveren wij support wanneer je onze legal voting software gebruikt. Vooraf, tijdens en na je vergadering.

Branded Design

Straal vertrouwen uit naar al je leden, door gebruik te maken van de branded design mogelijkheid. Onze developpers kunnen direct aan de slag.

Livestreaming

De ledenvergadering online livestreamen? Geen probleem, onze videoteam bouwt met plezier een pop-up studio op jouw locatie.

Groepsstemmingen

Per stemming bepalen welke ledengroep precies mag stemmen. Dat is mogelijk met de Legal Voting software.

Meer weten over Legal Voting

Benieuwd of de Legal Voting software voor jouw vergadering uitkomst biedt? Neem contact met ons op! Contact