Vraag een demo aan van de legal voting tool Neem contact op

Maak kennis met Legal Voting

De ideale software voor extra data-beveiliging, stemgewichten en het live-machtigen van leden. Legal Voting maakt jouw stemproces efficiënter en transparanter. Neem contact op

SECURE LOGIN VOOR STEMMEN

Een vergadering van Legal Voting begint met een secure login. Iedere stemgerechtigde ontvangt een e-mail met hierin een unieke inlogcode. Deze code wordt voor iedere vergadering telkens uniek gegenereerd. Per code wordt er één stem per motie uitgebracht.

STEMGEWICHT

Legal Voting maakt het mogelijk om iedere stemgerechtigde een ander stemgewicht toe te kennen. Wij zorgen dat het juiste gewicht wordt gekoppeld aan het persoonlijke account waarmee digitaal gestemd wordt.

MACHTIGINGEN

Zijn stemgerechtigden verhinderd? Dan kunnen ze andere leden binnen de vergadering machtigen om namens hen te stemmen. Deze machtiging kan tot uiterlijk 2 uur voor aanvang van de vergadering verwerkt worden. Ook zijn kleine last-minute wijzigingen in overleg mogelijk.

Blokstemmingen

In één keer meerdere stemmingen voorleggen aan kiesgerechtigden? Gebruik blokstemmingen. Kiesgerechtigden kunnen het hele blok in één keer accorderen of verwerpen, of per amendement of motie aangeven of ze het wel of niet eens zijn. Bekijk voorbeelden

Verzenden stempassen

Voorafgaand aan de vergadering ontvangen alle deelnemers een e-mail met daarin een eigen token. Door het gebruik van deze unieke token garanderen we dat alleen stemgerechtigde deelnemers tijdens de vergadering mee kunnen stemmen.

Waardevolle services

Registratie vooraf

Geef je leden de kans om vooraf aan te geven of ze aanwezig zijn via een online registratieformulier.

optimale flow

Ons team van experts werkt al 10 jaar aan de beste online vergaderingen. Laat ze meedenken over de opzet van jouw vergadering.

Live support

Als je gebruik maakt van Legal Voting software leveren wij alle support die je nodig hebt. Dat doen we vooraf, tijdens en na je vergadering. Wel zo handig.

Branded Design

Straal vertrouwen uit naar al je leden. Maak gebruik van de branded design mogelijkheid. Onze developers gaan direct voor je aan de slag.

Livestreaming

De ledenvergadering livestreamen? Geen probleem. Ons videoteam bouwt met veel plezier een pop-up studio op jouw locatie. Waar je ook bent.

Groepsstemmingen

Per stemming bepalen welke ledengroep precies mag stemmen. Dat is mogelijk met de Legal Voting software.

Meer weten over Legal Voting

Benieuwd of de Legal Voting software voor jouw vergadering uitkomst biedt? Neem contact met ons op! Contact